Es motivo de honda satisfacción...

"M’hagués agradat que la Presidenta del Parlament hagués aprofitat l’ocasió per manifestar que no reconeixem cap autoritat a aquest Rei ni a cap altre"
Es motivo de honda satisfacción...

La revolució de la nostra realitat política ha de començar dins la nostra pròpia percepció: que el Rei d’Espanya no rebi la Presidenta del nostre Parlament per referendar el nomenament del President de la Generalitat que ens ha de portar a la independència no és cap ofensa, ben al contrari “es motivo de honda satisfacción”, que diuen ells.

Molt significatiu que el Rei d’Espanya no vulgui rebre la M.H. Presidenta del Parlament de set milions dels seus presumptes i estimats súbdits. No m’imagino en cap cas la monarca del Regne d’Anglaterra i de la Gran Bretanya cometent tal grolleria amb gal·lesos, escocesos o irlandesos del nord.

Segur que ens veu lluny, massa lluny per estimar-nos, massa lluny per a considerar-nos com a propis. Me n’alegro. No soc monàrquic ni em sento espanyol. Diré més, no entenc per què un Parlament que vol ser sobirà ha demanat hora a un Rei i menys encara quan no era per anar-li a lliurar una carta de comiat.

M’hagués agradat que la Presidenta del Parlament hagués aprofitat l’ocasió per manifestar que no reconeixem cap autoritat a aquest Rei ni a cap altre i que s’acompleix el tràmit per no donar una excusa a Rajoy per impugnar tota actuació del President de la Generalitat. Hagués estat un bon exemple als ciutadans i ciutadanes d’aquest país, ara que iniciem un període en que caldrà actuar de forma extraordinària.

Vénen uns mesos en que caldrà actuar de forma diferent al que estem acostumats: caldrà contravenir l’ordre establert, caldrà actuar superant allò que representa la normalitat i comprometre’ns, com a ciutadans i ciutadanes, a actuar de forma sobirana: ja no reivindiquem el dret a decidir, ara decidirem.

L’exigència és doble: el nostre Parlament i amb ell el nostre Govern han d’actuar com a sobirans de les seves decisions, però és necessari que nosaltres també. Aviat hem de veure actuacions i decisions polítiques que trenquin l’autoritat d’uns per atorgar-la a uns altres i és necessari, és imprescindible, que els ciutadans de forma individual els fem costat amb les nostres actuacions de cada dia. De moment no cal fer un llistat, però si que cal anar-nos-en mentalitzant.

5.591 lectures

Comentaris (1)

No perdem més el temps !!!
Molts de vosaltres segurament em coneixereu, vaig ser reagrupat del Camp de Tarragona en els moments més dificils del partit, m'agradaba la idea de DUI, el tarannar assembleari, i pot ser molta de la gent que en el transcurs del temps vaig anar coneixent, més que independentistes jo en diria Patriotes, vaig marxar del partit o associació, quant vaig veure amb els meus ulls que la doctrina era completament diferenta de les accions, però no passa rés, la vida ha continuat, ara, amb el pas dels anys i havent vist l'agilitat que alguns tenent amb els colzes per obrir-se camí a la vida, agraeixo sincerament a molts reagrupats la pinya que varem fer en un moment determinat, ens titllaben de bojos, per la meva part no crec que la paraula "Independentista" sigui expresió ni per a nosaltres ni per als mi.lions de fatxes que hi ha entre nosaltres i dins de les putes espanyes, avui ens hem guanyat el nom de PATRIOTES DE CATALUNYA, penso que és un nom molt més apropiat i molt més actual.

En referència a la nostra Independència, he de fervos una proposta, tant valenta i abussarada com ho va ser al seu dia la DUI que tant varen explicar tant el President Carretero com en Carles Mora (en aquells moments), amb la situació actual, molt diferenta de la de l'any 2010, tindrieu de ser valenst com sempre i deixar la DUI a un costat, no més cal per part del nostre Parlament Sobirá, tornar a fer activas las Constitucions i Institucions, abolides per el borbó contra la nostra voluntat, i sense l'aprovació de les nostres Corts, això seria molt més rápit i més efectiu davant de tot el mon, amb una actuació de aquesta manera es podrien abolir fins i tot el Tractat dels Pirineus i d'altres, hem de ser valents i no perdre més el temps.

Salut i dignitat per tots.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament