ERC i RCat: «Anem Junts Barcelona»

Roger Granados i Jordi Portabella presenten el primer cartell de la coalició. Foto: ACN.

El president del Grup municipal d’Esquerra, Jordi Portabella, ha presentat aquest matí el cartell “Anem Junts Barcelona”, acompanyat de Roger Granados, en nom de la Junta Directiva de Reagrupament Independentista, i els regidors d'ERC Ester Capella i Ricard Martínez.
El cartell, que a partir d’ara es podrà veure a diversos punts de la ciutat, “tracta de reflectir la voluntat de la coalició per la suma permanent i per constituir un tercer pol clarament diferenciat de CiU i del PSC”, segons ha declarat el candidat republicà. Portabella assegura que aquest tercer eix, no és equidistant, perquè és un espai semblant al que ha sorgit en altres països.
 
La coalició ha defensat el seu missatge basat en la màxima sensibilitat social i però també ha deixat clar que el seu objectiu és obtenir més poder polític a l’Ajuntament per tenir més capacitat decisòria i així “aconseguir que les empreses que aterren a Barcelona, vegin la ciutat com a incubadora de nous projectes empresarials, com una capital d’Estat on créixer i agafar grandària i no marxar”.
 
Laporta, en la línia encertada

Portabella ha remarcat que l’“Anem Junts Barcelona” serà ampliat i resta obert a qui vulgui una alternativa. Sobre les negociacions amb Solidaritat i la disposició de Laporta per anar amb Portabella en una candidatura conjunta, el líder d’Esquerra a l’Ajuntament ha recordat que “aquest cap de setmana Solidaritat té un congrés per constituir-se com a partit i que esperen els moviments que puguin produir-se en aquest procés”. Tot i així, ha volgut afegir que la coalició vol la incorporació d’altres forces, per tant les declaracions de Laporta van en la línia encertada que pretén el projecte del Tercer Espai. “Les seves declaracions donen peu a que hi hagi un acord i anar junts en un projecte que a hores d’ara consisteix en Esquerra i Reagrupament”, ha dit Portabella.
 
Per últim, l’alcaldable ha avançat que un dels eixos bàsics programàtics del Tercer Espai es basarà en el sector industrial perquè “apostar per la industria significa donar ales a la capacitat d’innovar, oferir qualitat de llocs de treball i capacitat de saber fer coses, coneixement”.

9.201 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament