“El que no arrisca...no pisca”

"El Govern no pot deixar d’acatar una sentència del TC... però el poble pot empènyer les institucions i obligar-les a obeir la voluntat dels seus propis votants"
Alfons Jorro
Alfons Jorro
Associat a Reagrupament

Tinc de dir, abans de res, que la idea original d’aquest article no és meva, de fet, amb el meu amic “Benplantat”, n’he parlat forces vegades. Ell l’anomena col·loquialment “Plan Pond’s”....(belleza en siete dias)! Cert que no és exactament el mateix, però cal donar “al Cèsar el que és del Cèsar”....

Aquesta és la proposta. Per al cas (molt probable) que el “Gobierno de España” (com sempre) alliçoni el Tribunal Constitucional per prohibir totes les propostes democràtiques que vinguin de Catalunya:

Prendre PACÍFICAMENT la plaça Sant Jaume, el temps que calgui, en silenci, sense dificultar el desenvolupament del Parlament, ans al contrari, donant tot el nostre suport a les iniciatives presentades (i paralitzades) pel govern i els tribunals espanyols. No cal tenir por de cap càrrega per part dels mossos, ja que no ens oposem al Govern... li donem suport!

Aquesta és la nostra gran diferència en vers altres països. A tot arreu la violència és a causa de l'oposició del poble al govern... en el nostre cas és tot el contrari.

No val cap comparació ni amb Ucraïna, ni Egipte ni cap altre, en això també som diferents els catalans.

El Govern no pot deixar d’acatar una sentència del TC..., però el poble pot empènyer les institucions i obligar-les a obeir la voluntat dels seus propis votants, per fer possible allò que el propi Parlament ha aprovat per una molt alta majoria.

Per fer-ho possible, cal que unes mil cinc-centes, o més, persones estiguin permanentment omplint la plaça, exigint amb força (mai per la força) el mandat popular dels catalans. Ens cal que les entitats Òmnium, ANC, i totes les que es vulguin afegir, organitzin els torns d’un temps determinat. Si es fan torns de 4 hores, ens caldran 9.000 persones diàries; i amb l’únic “armament” de 1000 estelades que es passen a cada relleu.

Us podeu imaginar la força, i el reconeixement internacional, que generaria una situació com aquesta?. Estic segur que en el termini d’un parell de setmanes, a molt estirar, els resultats serien espectaculars.

Logísticament no crec que sigui un problema que no es pugui resoldre amb certa facilitat. De fet, avui ja superem els 400,000 inscrits a la V... i encara queden set dies!!!!.

Des de aquest article, demano a les forces vives de Reagrupament que perdin uns minuts en aquest article, jo fa temps que hi dono voltes i no trobo que sigui cap bajanada.

7.626 lectures

Comentaris (1)

ENDAVANT !!!!!
Hem d'empényer amb voluntat ferma.
El Parlament ha de sentir l'alè del poble al clatell i mullar-se.
Recordem el que deia en Macià, "El Seny, si no va acompanyat d'una ferma voluntat de lluita, només serveix per tapar covardies".

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament