El Lax'n'Busto Jimmy Piñol encapçalarà la coalició independentista 'Junts pel Vendrell'

Junts pel Vendrell
(El Vendrell (Baix Penedès) 29 de març de 2011)

Es signa el pacte entre ERC, Reagrupament i Democràcia Catalana, en el qual el bateria de la formació de rock vendrellenca serà el candidat a l'alcaldia. Solidaritat Catalana concorrerà en solitari als comicis, amb Jaume Alonso al capdavant. ICV-EUiA presenta a Alfredo Valdivielso com a cap de llista

Jimmy Piñol i els signants de la coalició 'Junts per Vendrell' M.Guitart Alfredo Valdivielso repeteix com a cap de llista d'ICV-EUiA M.Guitart 

A mesura que s'apropa la data límit per a presentar les llistes de cara a les eleccions municipals del mes de maig es van clarificant les coses al Vendrell. Ahir a la nit es va confirmar que el bateria del grup de rock Lax'n'Busto, Jimmy Piñol, serà el cap de llista de la coalició independentista 'Junts per Vendrell' que conformen Esquerra Republicana (ERC), Reagrupament i Democràcia Catalana.

Les tres formacions van signar ahir l'acord a la seu d'Esquerra i es preveu que en breu es faci un acte de presentació en societat. Tot i això, els tres partits encara volen apurar les opcions d'incorporar algun altre partit a la coalició com la CUP, tot i que aquests ja han dit que no es sumaran al pacte. Jimmy Piñol va fer ahir una crida a "deixar de banda els colors i sumar per la ciutat", per així aconseguir "aglutinar a la gent amb la mateixa sensibilitat".

De moment només es sap que Piñol serà l'alcaldable i en els propers dies s'haurà d'acabar de confeccionar la llista. Els que segur no formaran part de la coalició seran Solidaritat Catalana, que aquesta tarda anunciaran que es presenten en solitari a la capital del Baix Penedès. El seu cap de llista serà Jaume Alonso, seguit de Joan Català i Núria Coral. La seva serà la única candidatura al Baix Penedès.

Alfredo Valdivielso repeteix al davant d'ICV-EUiA

Qui també es va presentar ahir com a candidat a l'alcaldia del Vendrell va ser Alfredo Valdivielso, com a cap de llista de la coalició ICV-EUiA. Valdivielso, que ja va ser candidat el 2007, estarà acompanyat per Enric Carbonell com a número 2 i Xavier Vives com a número 3. El candidat d'ICV-EUiA es va mostrar distant de la confrontació PSC-CiU, que per ell "són el mateix", i es va erigir com "la veu dels que pateixen la crisi".

13.418 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament