Des de Cornellà, amb amor

Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Avui, dissabte, 23, inaugurem el local electoral de Reagrupament Baix Llobregat. Serà la culminació de 15 dies molt intensos de treball. Però només serà una etapa, en un procés molt llarg. Com si haguéssim acabat de construir el camp base, des d’on llançar les successives cordades cap al cim. Un procés, la següent fita del qual és el 28N: les eleccions al Parlament.

Aprofito l’avinentesa per demanar que aquest dia cap vot independentista es quedi a casa. Penso que això és el més important. Cal una enèsima mobilització independentista, que, aquest cop sí, serveixi per girar la truita. Per capgirar-ho tot. Per situar novament Catalunya en el mapa. I perquè no en desaparegui més, fins a convertir-se en un punt més de l’Univers, dels Estats sobirans.

De fet aquest és el nostre punt fort. Els patriotes catalans ja portem molt de temps mobilitzats. Perquè ens fa mal al cor veure aquest nostre país fet una filfa. És la diferència amb els espanyols, que els importa un rave, encaparrats com estan amb la darrera atzagaiada de Tele 5 i de la Belen Esteban de torn.

I és la diferència amb els dependentistes decadents, als quals només els encaparra tornar a tocar cuixa al preu que sigui… per immediatament després, continuar la inexorable -si no hi posem remei- deconstrucció nacional de Catalunya. I per arreglar les seves múltiples vies d’aigua en forma de corrupció, que els porta davant dels jutges, no d’un en un, sinó de 2 o de 3 en 3.

Cornellà i Catalunya tota sencera necessita una sotregada que les alliberi de la casta políticoempresarialsindical que l’ha mantinguda dominada. El proper 28N tenim l’enorme, la gran oportunitat de fer el nostre país un de lliure i sobirà. I en el meu cas, aquesta sotregada, començarà des de Cornellà. De Cornellà al món. Amb amor.

10.756 lectures

Comentaris (2)

la truita
Es veritat que hi ha truites que es "tomben" però a més també es poden girar, doblegar, re-coure, al punt ...
Algunes es tomben com per exemple la que diuen "espanyola" però per a mi sempre ha estat la de "patates".
tombar
-per tombar la truita (no 'girar')

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament