CiU, esquadró de suïcidi

Salvador Cot
Salvador Cot
Periodista

En pocs dies, el catalanisme popular  ha vist clara l'esquerda que hi ha oberta als peatges, una falca molt més versàtil que les consultes sobiranistes i amb la facilitat afegida que s'hi pot actuar individualment. Negar-se a pagar els peatges significa reaccionar contra la discriminació territorial i, simultàniament, es tracta d'una denúncia pública -cívica i innovadora- que ja comença a ser visible per la premsa internacional. La campanya #novullpagar  està del tot equipada per a l'èxit.
 
 I en aquestes que, quan ningú no l'esperava,  arriba el Front del Poble Judaic  i, en comptes d'aprofitar una situació favorable, va i se suïcida. Queda confirmat que els membres del Govern català han vist La vida de Brian  perquè han copiat aquella tàctica en la crisi dels peatges. Per uns hipotètics cent euros, la Generalitat s'ha ofert com a subjecte principal de lapidació entre les bases del catalanisme. Impressionant sacrifici ritual.
 
El cas és que ni tan sols li han fet un favor a La Caixa,  que tardarà temps en desfer-se d'una imatge estretament vinculada als peatges abusius. En definitiva, el Govern i CiU s'han ben retratat, amb la curiosa companyia dels sindicats i el PSC, tots ells somrient mentre fiquen la targeta, amb alegria i dient Lluíííís, davant d'una barrera blanca i vermella. Al capdavall, una bonica foto que segur que entendrirà ni que sigui una mica el cor de pedra de la gran banca i els ministres del PP. Almenys ells sí que estaran contents! And...always look on the bright side of life.

8.357 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament