Carta oberta a l'Oriol Junqueras

"Si us plau Oriol, pensa en clau de país i aixeca el vol... et necessitem... Ruptura democràtica Oriol... has de poder... Fènix Oriol... No has arribat tan lluny per fer de majordom... Ho sento però algú ho havia de dir..."
Carta oberta a l'Oriol Junqueras

Ostres Oriol avui quan he arribat a casa... just he escoltat la teva conversa amb el Cuní... m'he quedat de pedra. Jo pensava que com una au fènix emprendries el vol i portaries la iniciativa, amb la teva vintena de diputats. És el lloc i el moment. Ser el primer a parlar, com han parlat les grans persones d'aquest país, amb generositat. Mira President Mas tens tot el meu suport i el d'ERC per fer governable el país. Cogovernarem sempre que hi hagi compromís pel referèndum a curt termini i que pactem polítiques econòmiques. Aturarem els atacs neo-feixistes i portarem aquest país a la llibertat...  

Pensava, francament, que tindries capacitat per liderar el procés i marcar ritmes... atès que és això el que el país necessita: decisió i fermesa. I quan tens poder... amic, l'has d'exercir amb decisió. I més quan el president del nostre país, un dels millors que mai haguem tingut, ha quedat injustament tocat. Els catalans haguéssim respirat tranquils, certament, amb la seguretat que el possibilisme quant a mesures econòmiques i el referèndum quedaven en bones mans.

Tanmateix la música ha estat una altra. El vol no era el del fènix... era el vol del gallimarsot. El vol gallinaci que tant ha tipificat els polítics del nostre país. Un discurs de populisme on per cert no has plantejat res sobre els consells comarcals, ni sobre les diputacions, ni sobre la possibilitat d'unificar els ajuntaments de menys de 3.000 habitants, ni sobre la no-participació de Catalunya al Senat, ni... Col·laboraré des de fora ... deies... Hi ha moltes maneres ...  Què? No et vols embrutar en un govern en moments difícils? És millor que en Mas naufragui definitivament... És millor que els altres donin la cara. No?

És més còmode fer com els pringats d'Iniciativa: No a les retallades ... Doncs, amic, no anem bé. Si escorxen Mas, aquest país potser trigarà dècades a aixecar-se, i tant de bo m'equivoqui... Els pobres infeliços de l'aparell del teu partit pensen que encara podreu seguir gaudint i jugant amb les vostres cadiretes de l'autonomia espanyola... Que penses que el Parlament de fireta de la Transició durarà sempre? Doncs no... no serà així. Si ara no avancem la nostra autonomia acabarà essent com la de Múrcia... per exemple... Si us plau Oriol, pensa en clau de país i aixeca el vol ... et necessitem... Ruptura democràtica Oriol... has de poder... Fènix Oriol... No has arribat tan lluny per fer de majordom... Ho sento però algú ho havia de dir...

Xavi

9.723 lectures

Comentaris (18)

Com pot ser ..?
Com pot ser que ni ara reaccioneu a ERC? Què hi guanyareu? ..res! Que no hi guanyarem? ..tot! Feu el fotut favor de reaccionar i mulleu-vos. A veure si ho enteneu: no és en Mas, és Catalunya qui us necessita, perquè davant d'Europa només hi podem anar amb una veu, la d'un govern amb majoria absoluta al parlament. Oriol, tant parlant de retallades no ens retallis el somni! Oblidat del partit i sigues lider, com en Felipe quan, sense manies, va enviar als "compañeros" a la OTAN.
Però com pot ser Sr. Junqueras?
Com pot ser que ni ara reaccioneu a ERC? Què hi guanyareu? ..res! Que no hi guanyarem? ..tot! Feu el fotut favor de reaccionar i mulleu-vos. A veure si ho enteneu: no és en Mas, és Catalunya qui us necessita, perquè davant d'Europa només hi podem anar amb una veu, la d'un govern amb majoria absoluta al parlament. Oriol, tant parlant de retallades no ens retallis el somni! Oblidat del partit i sigues lider, com en Felipe quan, sense manies, va enviar als "compañeros" a la OTAN.
Responsabilitat

Preocupar-vos per UDC a qui eu votat i deixeu al Oriol que fa-si el seu camí.

Esperança, fe, i caritat.
Esperança, fe, i caritat. D'aixo no se pas si els polítics en tenen. El cas es que ens i juguem la il·lusió de persones de diferents ideologies que vam apostar per la alliberació de Catalunya, i que un cop fet el nou estat Català s'engegava una nova era, si voleu dir-ne una nou Estat amb la seva constitució amb noves lleis diferents mes ala Catalana, amb la regeneració en tots els àmbits de la administració. Per que lo que esta molt clar es que la transparència,la honestedat,i la voluntat de servir al poble te de estar per damunt dels partits polit-ics, i no com passa ara que es serveixen dels càrrecs per enriquir-se i abusar dels carracs que tenen dins de la administració de Catalunya en general.
La realitat a sorgit d'anou.
"Jo personalment m'avia arribat a creure que ara era el moment de avera estat tots a una com una família unida, pro ja em comprovat que d'això res de res. Després que CiU fes el primer pas davant de la pressió del 11 de setembre, com es lidera o es tira endavant. El milió i mix de la mani on es, on son els seus vots per que a casa van quedar molts mes que volen la Independència."
Endavant pel nou estat
L’Oriol Junquera ha ofert a CIU Investidura, pressupostos i referèndum es un suport mes que generós per comença ara es CIU qui te que moure fix i tira endavant per governa i prepara el referèndum per l’any vinent
Mirar el futur
Les victòries tàctiques són espectaculars però les estratègiques definitives. Tot el meu suport a l'Oriol Junqueres, en la meva opinió, si govern i oposició van plegats demostrem que tenim país. ¿Perquè deixar l'oposició en mans d'un partit que s'escora (PSC) i la dreta espanyola (PP-Unió) ?. Fins i tot ICV està desorientada, perquè ja es veien caps de l'oposició, i tampoc tenen aquest espai guanyat.... L'estratègia no es veu a la primera. Confiança en els moviments d'ERC.
SI ENCARA CONFIEU AMB CIU I ERC OBRIU ELS ULLS DE UNA VEGADA
Fa molt de temps que vaig deixar de confia tant amb CIU com amb ERC, diguin el que diguin nomes fan servi la independència per guanyar vots a les eleccions i desprès a dormi a la palla uns quants anys mes, ni un ni altre son de fiar.
Si colem la independència necessitem partits que mai hagin governat i que vaguin de cara a barraca com son la UP i SI, el vot independentistes no es pot perdrà un vegada i un altre amb va aquests dos partits que únic que volen es cadira i res mes, estan molt emmerdats en crèdits bancaris i tenen les mans brutes de corrupció ni els bancs els hi interessa'n que deixam Espanya ni Madrid volen perdre la gallina dels ous d'or.
Perdrem un grapat de temps novament amb aquests dos partits total per arriba a uns nous comissis i com que la gent memòria política no en te seguirem aquí on estem ara. I els espanyols se'ns enfotaran com sempre.
Encara no entenc perquè la majoria d'independentistes varen votar a CIU per allò del vot útil....UTIL PER QUI?

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament