Carretero: "Solidaritat Catalana ens dóna la raó i ho celebrem"

Joan Carretero el dia de la inauguració de la seu de Reagrupament

Reagrupament accepta la proposta de converses amb Solidaritat Catalana per la Independència perquè interpreta que representa l'acceptació del full de ruta que assenyala la declaració unilateral d'independència com a via cap a l'Estat propi. Així ho ha assegurat Joan Carretero, en declaracions a aquest diari, hores després de la presentació del projecte de l'expresident del Barça, Joan Laporta, el diputat d'ERC Uriel Bertran i el militant de CDC Alfons López Tena.

"Finalment accepten que el referèndum per declarar la independència no és viable, que l'única via és la declaració d'independència unilateral des del Parlament. Aquest és el nostre full de ruta, i ens donen la raó, cosa que celebrem", ha destacat Carretero.

L'exconseller espera ara que Reagrupament sigui convocat per parlar sobre l'articulació del projecte. "Jo ja vaig proposar una candidatura transversal fa temps en un article al diari AVUI . No puc estar en desacord amb les meves pròpies idees. Però cal veure com s'articula aquesta idea. Jo crec aquest projecte no és cap brindis al sol, crec que ho deuen tenir ben estudiat, i esperem parlar-ne", ha afegit.

Carretero, però, també llança un desafiament: "Em sembla perfecte anar tots junts, i espero que ERC i CiU també s'hi apuntin". Per ara, ERC prepara un comunicat que es difondrà aquest dimarts a la tarda. CDC, en canvi, ja ha avançat que, per ara, no dirà "res" sobre la qüestió, segons els seus portaveus de premsa.

22.707 lectures

Comentaris (7)

Totalment, hem de fer un CONCLAVE!!!
M'agradaria que en Artur Mas, algú més de CDC), en Joan Laporta, Carod, Puigcercós, etc, Alfons Lopez Tena, Uriel Bertran i en Joan Carretero i la Rut Carandell es tanquin a un hotel tot el que calgui... SISPLAU, UN ACORD I UNA CANDIDATURA CONJUNCTURAL I TRANSVERSAL TOTS PLEGATS PER LA INDEPENDENCIAAAAAA!!! D'una bona vegada! IN-INDE-INDEPENDENCIA!!!!
Junt per la mort de DEU
Independència, democràcia i treball. Tots els independentistes hi estem d'acord, per la mort de Deu anem tots a una, una sola candidatura, tothom que pensa pel be, en que l'unic objectiu es la indepèndencia de Catalunya ha de cabre en la proposta. Tots junts, prou de fer el caldo gros als que el seu primer objectiu es el seu partit (CiU, PSOE, ERC IC) i no el pais. El de menys és el nom i les persones, cerdir en benefici de l'altre es la fòrrmula per anar plegats, si Laporta és el que méssma que sigui el primer, si el Lòpez Tena suma que vagi de segon i si el tercer que més pot sumar es un bisbe auxiliar de l'OPUS que vagi de tercer. La consigna és fàcil d'entendre i d'aplicar, declaració unilateral d'independència i referendum i totesles lleis que s'hagin de dctar que siguin transitòries per aconseguir l'objectiu.
Tots a una, si us plau
Reagrupament Conferencia Nacional (SI) Solidaritat Cat

TANQUEU-VOS EN UNA HABITACIÓ I NO EN SORTIU SENSE UN ACORD

Junts aconseguireu un suport incondicional pq haureu demostrat que poseu el pais per sobre de les consideracions personals.
Separats, ni un escò.
No ens feu patir vergonya. Ens en refot les diferències personals que tingueu, les ganes de liderar i les llistes.
Humilment demano que mireu què us uneix, i oblideu diferènces. La gent de carrer, aquests que ens hem associat o donat suport a uns i altres, ESTEM FINS ELS COLLONS de veure batalletes entre nosaltres.
UNITAT .... o derrota.
UNITAT!
que solidaritat parli amb reagrupament,.Reagrupament ja va molts passos endavant. No comencem ha
dividir i confondre, sembla que no ens agradir posar-nos d'acord amb res. Sr Laporta ja esta be de fer-se festejar. Sr Lopez Tena si us plau tot per l'independencia. Sr Carretero UNITAT.
VISCA LA TERRA
ona
Pq el sr. carretero sempre parla al diari avui?
TOTS JUNTS PODEM!!!!
Els catalans tenim "seny" i no hem de deixar-nos emportar per la rauxa desmesurada que no fa més que confondre els ciutadans. Ja és hora d'anar tots a una, d'anar tots junts cap a la INDEPENDENCIA, però amb criteri. Ara és el moment d'unir forces.
Els adherits i simpatitzants de Solidaritat Catalana us esperem!!!!!!
Opinió d'una reagrupada
Ja sé que no és fàcil, però heu de mirar de posar-vos d'acord amb en Laporta i SCI, no hi poden haver dues candidatures que defensin el mateix (la via unilateral), seria absurd i ridícul i els electors no ho entendrien.

Total 7 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament