Carreterina per a Montilla

Instant en què un associat de Reagrupament lliura al president Montilla, i veí de Sant Just, un pot de Carreterina. Foto: RCat.
(Sant Just Desvern, 24-10-2010)

José Montilla viu a Sant Just Desvern. Aquest diumenge s'hi ha celebrat, en el marc de les Festes de Tardor, el "Sant Just al carrer", una activitat de reconeixement de comerciants i entitats d'aquesta població del Baix Llobregat. El president s'hi ha passejat, amb la seva dona, en qualitat de candidat a ocupar de nou el càrrec i ha estat una bona estona a la parada del seu partit, el PSC, que es trobava just al costat de la de Reagrupament Independentista.
 
Quan ha marxat de la parada del seu partit, s'ha trobat amb la sorpresa que a la parada de Reagrupament, on en aquells moments hi era la candidata per Barcelona Rut Carandell que acabava de participar en l'acte polític previst, un dels associats li ha lliurat un pot de Carreterina® , de fet uns dolços que Reagrupament reparteix entre la gent per donar ànims contra la desmotivació política i a favor de la independència de Catalunya.
 
L'associat que li ha lliurat la Carreterina®  a Montilla li ha dit: "Honorable president aquest medicament us pot fer molt bon servei. Sobretot, llegiu-vos el prospecte ". El president ha dit "Molt bé, molt bé!", ha donat les gràcies, s'ha posat la Carreterina®  a la butxaca i ha continuat la ronda per visitar la resta de parades.

Més informació.

14.741 lectures

Comentaris (1)

La reacció de Montilla, ha estat bona, no com aquell dia en que una Policia Local de no se quin poble , va fer desallotjar la furgoneta de Reagruapment. Potser la va fer desallotjar, perquè li van reagalar la "Constitució Catalana". Que farà el MHPresident Montilla, amb la Carreterina?? Se les menjarà, o les regalarà als seus fills?? Potser si les hi regala als seus fills, li surten independentistes. En tot cas, felicitats Reagrupament, la nostra feina, farà efecte el diumenge. 10 diputats!!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament