A la xarxa...

Jaume Claramunt
Jaume Claramunt
Associat a Reagrupament

Cal admetre obertament que, amb els números a la mà, la proposta que Reagrupament presentava a les passades eleccions al Parlament ha estat àmpliament derrotada. Gairebé 400 votants a Vilafranca o prop de 900 a tota la comarca no és el repte que ens havíem proposat ni la justa recompensa a l’esforç esmerçat. Cal prendre’n nota i fer-ne les reflexions oportunes. No val a escudar-se en un vot útil convergent que no vam saber dimensionar prou acuradament, ni en la força immensa de l’ambició personal i l’èxit mediàtic.

12.833 lectures
Joan Carretero a Girona

El segon ensenyament en aquestes eleccions, més enllà de les tendències a nivell europeu, és que Carretero (líder de Reagrupament), tot i fracassar electoralment, paradoxalment, tenia raó. Si bé els seus resultats són molt inferiors a les seves expectatives reals (quedar per sobre del 3% per Barcelona i aconseguir un diputat -Carretero- per Girona, on Solidaritat va presentar els "secundaris" d'RCat com a candidats), la seva capacitat d'influència no es pot mesurar sobre la base d'aquestes dades.

13.263 lectures
Joan Carretero durant l'acte central de campanya a l'Auditori

No volem gestionar una comunitat autònoma espanyola, no volem càrrecs a l’administració, no pretenem ni sous ni poltrones. Hem agafat el compromís davant la societat catalana, davant de tots aquells que estan decidits a votar independència el 28-N que no ens arronsarem, que farem avançar aquest país cap a la sobirania, que treballarem perquè en un futur pròxim hi hagi un mínim de 68 diputats que estiguin disposats a proclamar la independència de Catalunya. I sabem, només fent un cop d’ull al panorama polític que ens envolta, que si no ho fem nosaltres no ho farà ningú més.

11.485 lectures
L'ambulància Reagrupament

Reagrupament és una ambulància amb un Doctor preparat per pal•liar un desastre anunciat, i per això molt lamentable. L’elecció per enèsim cop d’aquells que ens menteixen, sabem que ens menteixen i tanmateix el poble menteix quan se’n queixa atès que malgrat la queixa els acabaran votant, fa que no sigui cap deliri qualificar Reagrupament d’una ambulància. Perquè el Doctor no menteix. El Doctor cura. Sabem que cura perquè, com deia, ho ha demostrat a bastament.

11.222 lectures
Ricard Biel

És gratificant comprovar com, a mesura que s’acosten les eleccions del 28-N, augmenta l’assistència als actes de Reagrupament, que últimament omple els recintes que trepitja. Per això resulta curiós que, malgrat aquesta evidència, l’interès dels mitjans per cobrir les notícies referents a aquest nou partit resulti inversament proporcional a l’interès que desperta en el poble la formació del doctor Carretero.

10.916 lectures
L'autocar de Reagrupament anomenat "air force one"

Joan Carretero, metge de Puigcerdà i polític català, actual líder del partit Reagrupament explica a Ràdio Berga una anècdota de campanya força curiosa...L'anècdota va tenir lloc durant un viatge de campanya en baixar de l'anomenat "air force one ", nom amb què es coneix l'autocar de Reagrupament.

11.630 lectures
Nou article a 'La Vanguardia' sobre Reagrupament

El diari 'La Vanguardia' torna a parlar de Reagrupament per mitjà d'un dels seus articulistes de referència. En aquest cop es tracta de l'escriptor Antoni Puigverd -conegut per la seva afinitat al PSC-PSOE- que esmenta Joan Carretero i Rut Carandell i compara Joan Carretero amb un gal irreductible posseïdor d'una poció màgica per a arribar a la independència.

El tractament torna a ser poc amable amb el president de Reagrupament, però fa la impressió que alguna cosa es deu estar movent quan articulistes de la casa estan tractant el fenomen Reagrupament.

12.328 lectures
Eleccions provisionals

Reagrupament, que era –i és!-  l'alternativa radical que podia haver recollit millor les ambicions i les impaciències que una part del país hem demostrat tenir, titubeigs propis a part, s'ha vist greument envestida per l'oportunisme intemperant de Solidaritat que ni farà ni, potser, deixarà fer. Si ni uns ni altres arriben a entrar al Parlament, haurà estat una oportunitat perduda per trencar l'aïllament mediàtic al que es condemnen els extraparlamentaris. Només cal veure els avantatges diferencials amb què compta una organització minúscula i irrellevant com Ciudadanos davant dels més de tres mil membres de RCat i els milers d'actes que ha estat capaç d'organitzar. Però les regles de joc són dures i, paradoxalment, els qui esgrimeixen la “solidaritat” al seu nom i que van justificar la seva aparició amb la voluntat de sumar-ho tot, hauran causat just el contrari: una divisió de conseqüències dramàtiques.

14.020 lectures
Article de Monzó sobre Carretero

El diari La Vanguardia , que -com és ben sabut- té per norma no parlar mai de Reagrupament, ha publicat a l'edició d'avui dijous un article de l'escriptor Quim Monzó en què fa referència expressa a Joan Carretero. Sens dubte, el simple fet que aquest rotatiu defensor de l'stablishment  esmenti el nom del cap de llista per Girona i president de Reagrupament és notícia. 

18.934 lectures
El col·lapse financer de Catalunya

Els catalans sabem que no podem estirar més el braç que la màniga, i moltes empreses solvents han descobert també amb la crisi que sense accés al crèdit es poden veure obligades a tancar. Sentit comú que trobem al carrer però que no tenen els nostres governants, especialment a la Generalitat.

13.266 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament