A la xarxa...

La presidenta del Parlament ha dit que no anirà a votar el 10 d'abril perquè és presidenta del Parlament

Amb aquest gest, la senyora de Gispert no prestigia en absolut la institució que representa, ni l'enforteix, ans al contrari, la degrada, l'empetiteix, la desnacionalitza, la converteix en la reunió de quatre províncies espanyoles. Senzillament, la senyora de Gispert farà exactament el mateix que ha fet el senyor Montilla, no votar. Molt Honorable senyora de Gispert, li prego, canviï de parer, per dignitat institucional, pel prestigi de la presidència que exerceix, per la memòria dels presidents del Parlament que l'han precedit, canviï de parer. No ens deixi sols diumenge que ve

15.581 lectures
Carles Boix

Jo crec que entenc el que volia dir el sr. Duran. El Sr. Duran parla de confederació perquè imagina el Rei Joan Carles com a sobirà constitucional vetllant per la felicitat de les seves corones separades. L’independentisme, en canvi, fa tuf a republicanisme. I el republicanisme sempre ha generat molt caos a la pell de toro. Si aquesta interpretació és bona, a mi la solució confederal (entesa com un sol rei amb dos Estats completament separats) ja m’està bé.

9.473 lectures
Junts pel Vendrell
(El Vendrell (Baix Penedès) 29 de març de 2011)

Es signa el pacte entre ERC, Reagrupament i Democràcia Catalana, en el qual el bateria de la formació de rock vendrellenca serà el candidat a l'alcaldia. Solidaritat Catalana concorrerà en solitari als comicis, amb Jaume Alonso al capdavant. ICV-EUiA presenta a Alfredo Valdivielso com a cap de llista

13.744 lectures
Salvador Cardús

El gran problema que assenyalen els currículums inflats no és que algú faci servir termes ambigus per emmascarar que no ha acabat els estudis. Això queda en el terreny de les febleses i les vanitats humanes. El drama és que els partits no creguin que una formació completa i de bon nivell és necessària per desenvolupar una bona carrera política. Això sí que es greu.

11.709 lectures
Carles Bonaventura
Carles Bonaventura
Associat a Reagrupament

Estem convençuts que el fet que l’esquerra independentista i l’independentisme transversal s’entenguin suma dos electorats que creiem que són totalment complementaris, amplia l’independentisme a diferents capes socials i obre unes molt bones perspectives tant per a aquestes eleccions com amb vista al futur.

14.062 lectures
Cameron & de Wever

Des de Catalunya estant, immersos en una particular deriva à la Berlusconi  de la política local (sexe, corrupció....), i òbviament, des de posicions netament dignes, és a dir, independentistes, no podem més que sentir una sana enveja i, per altra banda, una ràbia continguda quan observem que el nostre President, cada cop pinta menys, a casa -on el gendre,  si bada, encara li fotrà el silló, la nevera i la dona-, i al món.

10.424 lectures
Víctor Alexandre

Només cal escoltar les tertúlies de les grans emissores o llegir les columnes d'opinió dels diaris per veure que vivim sota la dictadura del 'bonrotllisme' i del pensament únic embetumat de diferents colors. La prova és que tot allò que s'aparta d'aquesta ortodòxia és titllat d'extremista, de radical o de coses molt pitjors

10.652 lectures
Porta d'entrada al local electoral de Vic

Crec que, per mitjà d’aquestes coalicions s’assolirà quelcom de molt important. Si s’aconsegueix arribar a prou municipis, i s’aprofita per mostrar els valors i les capacitats de les seves persones, que el seu ideari té lloc al món polític i que, a més a més funciona, resoldrà d’un sol cop totes i cadascuna de les teòriques mancances o dubtes que podia tenir o despertar Reagrupament i el seu programa a les eleccions al Parlament.

10.936 lectures
Francesc Macià el 14 d'abril de 1931 proclamant la República Catalana

Voldríem que institucions i partits, associacions i casals, cridessin a la participació i a la concentració a la plaça de Sant Jaume, el 14 d'abril, a les 14 hores i 14 minuts, a recordar les paraules del President Macià: “Volem una República catalana independent per tal com tenim plena consciència de la personalitat de Catalunya; perquè aquesta és la nostra voluntat, que ningú ni res no torcerà, car Catalunya és capaç de governar-se ella mateixa i de viure per si mateixa”.

15.184 lectures
Carles Móra
Carles Móra
Associat a Reagrupament

Demano a la societat civil i a la classe política d'aquest país que “estimo amb un desesperat dolor” que uneixin les seves forces, que facin un front comú, per treure'ns d'aquest malson. Prego al govern que faci una pedagogia senzilla i motivadora (a través de TV3, de les ràdios nacionals, dels mitjans escrits i de la xarxa), amb números i avantatges aclaridors dels escenaris que es donarien en distints àmbits si el nostre país decidís fer el seu propi camí. Espoliats econòmicament, reprimits jurídicament, perseguits culturalment, el nostre futur és més incert que mai. Ses senyories, tots sabem de quin mal patim.

10.490 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament