A la xarxa...

Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Es possible que el Procés s’esgoti? Podrà remuntar el sotrac dels darrers mesos? Es posaran d’acord els partits sobiranistes amb el full de ruta? Es guanyaran les eleccions del setembre? Seran considerades plebiscitàries per la comunitat internacional? Les podem considerar plebiscitaris amb la concurrència de tants partits a favor com en contra i amb diferències substancials als seus programes?...

934 lectures
Associat a Reagrupament
Vicenç Julià
Associat a Reagrupament

Quantes persones vàlides per desenvolupar determinades tasques encara a la vida, adopten la postura, potser un tant d’autojustificació, per no implicar-se i no fer res, per mandra, o pel que sigui, i es refugien amb una excusa que vol ser a la vegada per a un mateix i pel seu interlocutor, quan diu allò de que “a mi, ja se m’ha passat l’arròs”?

721 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Països petits i amb un important llegat històric, però que posseeixen estat propi, són capaços de grans realitzacions, fins i tot pel que fa als temes televisius. Això ens demostra el que en una Catalunya independent amb recursos i uns mitjans àgils, que en alguns aspecte ja ho són, es podria arribar a aconseguir.

856 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Cansats, desil·lusionats, deprimits, desinflats... Així és com, els qui volen aturar el procés com sigui, qualifiquen  aquells que lluitem per aconseguir poder viure en una república catalana independent. Van errats. Estem preparats per fer l'últim esforç, el definitiu. I aquells que ho volen impedir lluiten, des de dintre de Catalunya i des de fora perquè no ens en sortim.

912 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Aquest diumenge es va fer una reconeixement a les persones que van viure al barri de barraques del Camp de la Bota. En aquest sentit, l’Ajuntament de Barcelona ha instal·lat una placa i uns panells explicatius al peu de l’edifici del Fòrum de les Cultures, a iniciativa de la Comissió ciutadana per a la recuperació de la memòria dels barris de barraques de Barcelona

915 lectures
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Contràriament al que se sol dir, el procés d'integració europeu no va començar ni el 1951, amb la creació de la CECA, ni el 1957, amb la creació de la Comunitat Econòmica Europea.

1.100 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

De sempre m’ha resultat difícil d’entendre que algú es cregui amb el dret de fiscalitzar si algú altre ha de presentar-se o no a unes eleccions. Les objeccions en tal sentit no amaguen sinó una deficient comprensió del fet democràtic, una intenció encoberta de substituir la manifestació universal de la voluntat ciutadana a través del vot, emparant-se en una opinió merament individual.

1.171 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

En breu assistirem a un nou capítol de la forma que té l’Estat espanyol d’entendre la democràcia i que serà l’expulsió del Magistrat Santiago Vidal de la carrera judicial. Ja que s’hi ha jugat la feina (i una bona feina), posem en valor la seva aportació.

818 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Si algú anés pel carrer i de sobte se l’abraonessin un grup de persones i li comencessin a donar cops i aquest algú es defenses com podés, que en pensaríeu si la gent que ho veies de bon començament en lloc d’ajudar a l’agredit, o de separar-los, digués : “quina gent com es barallen!"

851 lectures
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

Del 12 de desembre al 9 de novembre i després al 27 de setembre. Qui dia passa any empeny o qui mesos passa la independència empeny. Bé, el moviment ve de baix i quan ha arribat a dalt ha de tornar a baix per fer endreça a dalt.

907 lectures

L'enquesta

Davant la situació de bloqueig de les negociacions de JxS i la CUP, què creieu que passarà?
 S'arribarà a un acord abans de la campanya de les eleccions espanyoles del 20D
 S'arribarà a un acord en la data límit del 9 de gener
 S'hauran de convocar noves eleccions
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament