A la xarxa...

Pere Torra
Pere Torra
Associat a Reagrupament

Catalunya necessita tenir allò que li han negat els darrers 300 anys: un Estat que defensi els seus interessos i projecti la seva identitat, personalitat, llengua i cultura. Són estèrils i no sempre ben intencionats els propòsits de bastir una unió, absurda i impossible, d'igual a igual, entre Catalunya i Espanya.

6.570 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

El senyor Pere Navarro i el senyor Maurici Lucena  persisteixen en creure que la societat catalana no ha canviat i encara poden colar missatges com: “el millor finançament per a Catalunya”, “Apoyaré el Estatuto que salga del Parlament de Catalunya”, “els progressistes no som anticatalans”, etc.

6.075 lectures
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

A la Catalunya independent, amb la gestió dels nostres recursos, disposarem dels diners necessaris per mantenir un sistema de salut que haurem d’adaptar als nous temps, amb mecanismes de control de la despesa, amb transparència, però sobretot sense perdre el sentit que el féu néixer, el servei a la salut de les persones.

5.792 lectures
Dinar letal

Disculpin l'autoreferència, però el passat 15 de març vaig sostenir aquí mateix, a propòsit del ja cèlebre dinar del restaurant La Camarga  entre la líder del PP català i una possible confident, que "generalment les coses que comencen malament acaben pitjor". 

5.942 lectures
Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

La setmana està essent pròdiga en insults als catalans. De moment, el Sr. Bolaño ja ens ha dit malalts, el Sr. Tamames, anormals i un tal Sr. Tertsch, després de l’habitual comparació al nazisme, que ja no cotitza a l'alça després de tantes vegades com ens ho han repetit, ho ha enfilat fins a “fanatitzats jihadistes'.

6.071 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

La reconversió de l’anterior Patronat Catalunya Món, que al seu torn era una reconversió del mític Patronat Català Pro-Europa, un dels organismes més estimats pel llavors president Jordi Pujol, en una nova instància, el Diplocat, és probablement una de les principals novetats de la segona administració del president Artur Mas.

5.853 lectures
Pere Torra
Pere Torra
Associat a Reagrupament

Mas -ni Duran ni “La Vanguardia”- no pot ignorar que, avui mateix, ens trobem que tota l’actuació de l’Estat espanyol i els seus dirigents ho és, d’unilateral. Espanya ja ha decidit unilateralment el futur de Catalunya i nega que el poble català -ells no parlen mai de democràcia- hi tingui res a dir.

6.435 lectures
Miquel Giménez
Miquel Giménez
Associat a Reagrupament

No cal vessar la darrera gota de sang ni sacrificar el benestar de les nostres famílies. Cal passar del rol d’independentista passiu al d’independentista actiu. Perquè ara és temps de patriotes.

6.848 lectures
Montserrat Tudela
Montserrat Tudela
Associada a Reagrupament

A Europa es va produir fa segles la veritable conquesta. La del reconeixement dels ciutadans com a subjecte polític i jurídic, és a dir, la legitimitat de la sobirania ciutadana, és a dir, la capacitat de decidir.

6.684 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Des que tinc ús de raó, aquest polític de segona fila –mai ha estat al capdavant de la coalició- resisteix fent la puta i la ramoneta. A l’estil Alfonso Guerra, coetani seu, ell aprofita la feina dels que van al davant (Pujol, Mas) per anar picotejant i no té escrúpols per boicotejar i posar pals a la roda en moments que poden ser cabdals en la nostra historia.

6.730 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament