A la xarxa...

La negació de la justícia universal i el cinisme de Fernández Díaz

El passat 23 de juny el plenari de l’Audiència Nacional espanyola va acordar confirmar la falta de jurisdicció del Regne d’Espanya per investigar vuit mariners egipcis que van ser detinguts el 6 de març en un vaixell sense bandera que navegava en aigües internacionals i que transportava 9,8 tones d’haixix. 

8.597 lectures
Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

A quasi 4 mesos de la consulta del 9N arriba el moment de la màxima concentració. Som davant del repte més important de nostre país en 300 anys. I només amb un gran sentit d'estat, d'estat català, ens en podrem sortir.

8.205 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Ben segur que, sentit el discurs del nou Rei, més d’un i més de dos ja corren com desesperats cap a les taquilles per comprar bitllets de la tercera via. 

7.274 lectures
Jordi Matas
Jordi Matas
Catedràtic de Ciència Política de la UB

Amb sous inferiors a 500 euros al mes hi ha molts associats que realitzen el 75% de la docència dels professors amb dedicació exclusiva. Envilint professors i rebaixant salaris estem degradant la principal activitat de la Universitat i la seva raó de ser: la docència.

10.230 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

La majoria de catalans i catalanes estem radicalment compromesos en la defensa del nostre dret a decidir. Volem decidir en quin país volem viure, quina ha de ser la relació amb l'Estat i, en aquest context, exigim decidir també, l'escola que volem per als nostres fills. 

7.659 lectures
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

La independència de Catalunya no és a tocar però no deixem d’apropar-nos-hi i la maquinària de l’Estat hi està treballant a la contra des de fa molt temps. Ells quasi sempre ho fan “sin que se note el cuidado”.

8.471 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Aquests dies Barcelona ha viscut un episodi al barri de Sants que ens ha de fer reflexionar. A Reus hi ha un debat per l’ordenança i el vel que manté punts d’anàlisi semblants. Sense entrar en el debat concret de les particularitats de cada cas, sí que ens caldria exercir un seguit de reflexions generals com a societat. 

8.466 lectures
Jordi Matas
Jordi Matas
Catedràtic de Ciència Política de la UB

Govern i oposició són peces fonamentals per al correcte funcionament dels sistemes polítics democràtics. Els governs s'han convertit en el centre de gravetat dels estats contemporanis i en les democràcies representatives el principi d'alternança política exigeix ​​tenir a l'oposició partits polítics que garanteixin la continuïtat institucional.

8.894 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

El resultat de les eleccions europees de diumenge assenyalen clarament tres elements referencials...

7.391 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Són unes impressions encara en calent, malgrat que la la fredor de les xifres les temperin. 

7.839 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament