A la xarxa...

Quim Torra
Quim Torra
Advocat i editor

El 27-S votarem a favor o en contra de la independència. Atrinxerats en el “no es pot votar” vostès han viscut fora del debat. Això s'ha acabat. Els estem esperant des de fa molts anys, però vostès, els jugadors del No, encara no han sortit al camp. Fins ara s'han encomanat a l'àrbitre –espanyol– i deixant que el partit sigui suspès. Però davant de la gran final que ve, això ja no serà possible.

35 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Ahir dia 26 va fer 76 anys que l’exèrcit franquista va entrar per la Diagonal de Barcelona i que el general Yagüe, el cap militar responsable de la ferotge repressió a Badajoz al 1936, es passejava pels seus carrers.

142 lectures | 3 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Ignasi Planas, candidat per Barcelona de Reagrupament

Dissabte al vespre, veient el documental Ciutat Morta  (aprofito per agrair al Canal 33 la seva emissió), vaig sentir-me com el primer cop que vaig veure la  pel·lícula de L’exprés de mitjanit  (que per cert relata un fet real). Va envair-me no només el vertigen de la indefensió, sinó fins i tot el pànic de pensar que la teoria que defensava el documental fos del tot veritat.

499 lectures | 33 vots - valoració 9 | 0 comentaris
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

A la conferència del Born, en Joan Carretero va afinar dos aspectes de futur que han passat a segon pla mentre no es parla més que de llistes i dates. Hem de tenir clar els sobiranistes que les properes eleccions s’han de guanyar. Cal guanyar-les.

352 lectures | 7 vots - valoració 9.86 | 0 comentaris
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

“No Podemos ser modernos”. No poden perquè s’adrecen a un electorat que no ho és. A Espanya, en general, li falten unes quantes bullides, “unos hervores” que dirien per allà. A Catalunya tampoc ens escapem, no ens enganyem, a vegades també ens falta “algun tomba i tomba”.

172 lectures | 4 vots - valoració 9.75 | 0 comentaris
Ramona Vergés
Ramona Vergés
Associada a Reagrupament

Sembla lògic pensar que la vida d'una nació depèn de com i en quina magnitud la defensen els seus ciutadans. Si ho haguéssim fet millor seriem un estat-nació consolidat de la vella Europa però encara podríem haver-ho fet pitjor i ja no hi seriem.

271 lectures | 5 vots - valoració 10 | 1 comentaris
Salvador Cot
Salvador Cot
Periodista

"En aquestes properes setmanes caldrà prendre noves decisions complicades i no exemptes de risc", deia ahir Artur Mas en el missatge de Cap d'Any. Aquesta és la clau. Cal arriscar i cal fer-ho ara perquè, en cas contrari, Catalunya tendirà a desaparèixer de l'agenda internacional.

370 lectures | 4 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Xavier Roig
Xavier Roig

És cert que Podemos va obtenir diputats al Parlament Europeu. Vull dir que es tracta d’un partit que ha passat per una determinada forma d’urnes. Però no entenc per què aquí l’anomenen “Podem”, fins i tot quan es tracta d’aquest partit fora de Catalunya, com ara Euskadi.

200 lectures | 1 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

La Catalunya del post 9-N està assistint a un seguit d'esdeveniments que cal analitzar-los amb molta atenció. Abans de fer-ho, però, cal partir de la base que la consulta va ser un èxit absolut, sobretot amb un impacte internacional que, naturalment, s´ha intentat minimitzar des de posicions espanyolistes.

542 lectures | 5 vots - valoració 10 | 0 comentaris
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Ara no recordo exactament qui ho va dir, però era quelcom així: “el més perillós del món és un idiota, bàsicament perquè són molts i voten i poden donar el poder als que governen”. Aquesta “idiotització” és comuna en tota la Humanitat, però en la nostra entranyable Mediterrània té manifestacions particulars.

243 lectures | 3 vots - valoració 10 | 0 comentaris

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

VALORACIÓ DE LA LEGISLATURA AMB UNITAT PER BARCELONA

El cap de llista de Reagrupament a la candidatura d’Unitat per Barcelona (UpB), Ignasi Planas, farà una roda de premsa per tal de fer una valoració de la legislatura amb aquest grup municipal i explicar les perspectives de futur

L’acte tindrà lloc el proper dimarts, 3 de febrer, a les 11.30h. del matí, a l’Ajuntament de Barcelona (Sala de premsa grups oposició).

Barcelona
PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA REAGRUPAMENT I SOLIDARITAT PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE BARCELONA

Intervindran:

Ignasi Planas , alcaldable a Barcelona per Rcat i Si

Elisabeth Hernàndez , número 2 a la llista conjunta

En l'acte també hi assistirà el President de Reagrupament, Joan Carretero i el Secretari General de Solidaritat Catalana, Uriel Bertran

Dijous 5 de febrer, a les 19.30h, a l’Auditori Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (C. Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona). Metro L5 Sant Pau / Dos de Maig

Es prega confirmació d’assistència: premsa@reagrupament.cat  o info@solidaritat.cat